Aangename kennismaking

Wij zijn Marzan Security. Wij adviseren, leveren en installeren beveiligingsproducten en -oplossingen. Door jarenlange ervaring, specialistische kennis en een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de juiste bescherming van tegen diefstal, inbraak en brand van al uw bedrijfskritieke en waardevolle eigendommen.

Door samenwerking met internationale partners kunnen wij selecteren uit een groot assortiment fysieke beveiligingsproducten in vrijwel iedere prijsklasse.

Data Media bescherming

Bedrijfskritieke data media, zoals back-up tapes en microfilms vereisen zeer hoogwaardige bescherming tegen warmte, bluswater, gassen en instortingsgevaar.

DataPlus S3 Open

meer dan 20 jaar internationele ervaring

Martijn Zandvliet – uw specialist

Martijn Zandvliet is de drijvende kracht achter Marzan Security.

Na een jarenlange internationale carrière bij Lips Brandkasten en haar moederbedrijf Gunnebo kan Martijn zich met recht een echte specialist noemen. “Als internationaal product manager was ik verantwoordelijk voor alle kluizen en brandkasten binnen de Gunnebogroep,” aldus Martijn Zandvliet. “Ik heb aan de wieg gestaan van nieuwe productlijnen die zowel nationaal als internationaal op de markt kwamen.”