Webshops


Sinds 2006 de marktleider van Nederland

Marzan Security, de nummer 1 in Nederland 

Online winkelen is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Marzan Security is sinds 2006 actief met 6 verschillende webshops in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk, waar zowel particulieren als bedrijven hun aankoop kunnen doen. Continu worden deze shops verbeterd en uitgebreid om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Door samenwerking met internationale partners kunnen wij selecteren uit een groot assortiment fysieke beveiligingsproducten in vrijwel iedere prijsklasse. Daardoor is Marzan Security de markleider van Nederland.

Onze klanten beoordelen KluisStore.nl als uitstekend met gemiddelde van boven de 9 (van 10). U bent dus in goede handen en wij zorgen voor maximale klanttevredenheid.!

KluisStore.nl en Kluisshop.be zijn dé full service kluizenwinkel. Hier koopt u kluizen & brandkasten tegen scherpe prijzen met de beste service. Profiteer van een vakkundig advies op maat, snelle afhandeling en professionele installatie van elke kluis. Wij geven u heldere uitleg en begeleiden u naar de juiste keuze zodat uw geld en waardevolle bezittingen veilig zijn opgeborgen.

Met meer dan 10.000 referenties van alle toonaangevende merken is onze keuze in kluizen niet alleen de grootste, maar ook de beste van de Benelux!

Niet alleen op deze website zijn wij onderscheidend, ook bieden wij service en ondersteuning in heel België en Nederland. Met partners voor het servicen, openen, plaatsen en afvoeren van kluizen bieden wij een compleet pakket dat niet alleen gericht is op het simpelweg afleveren van een product.

“De webshops van Marzan Security
dragen het webshop keurmerk en werken uitsluitend met gecertificeerde partners”

Outletkluizen

Bij Outletkluizen kunt u terecht voor elk type kluis. Of u nu belangrijke documenten brandveilig wilt opslaan in een documentenkluis of datakluis, een wapenkluis nodig heeft of als u contant geld en kostbaarheden veilig wilt opbergen in een privékluis. Bij ons vindt u niet alleen geteste én gecertificeerde kluizen, maar krijgt u ook de beste service voor het leveren, plaatsen en installeren van uw kluis, altijd tegen een scherpe prijs.

Bent u particulier of een zakelijke gebruiker? U bent van harte welkom bij Outletkluizen. Voor iedere gebruiker en toepassing hebben wij de geschikte kluis. Van compacte kleine kluisjes tot zware kluizen voor zakelijke doeleinden.

LIPS Brandkasten & Marzan Security

Het LIPS familiebedrijf is opgericht in 1871. Door de jaren heen is het bedrijf verder uitgegroeid. Na een wederopbouw heeft het bedrijf zich na 1945 gestaag verder ontwikkeld. In 1971 ging het LIPS samen met Engelse investeerder Chubb. In de jaren hierna startte het bedrijf Chubb-LIPS succesvol met elektronische beveiligingsoplossingen. Na meerdere aankopen en verkopen van het bedrijf werd LIPS Brandkasten als onderdeel verkocht aan de huidige Zweedse eigenaar Gunnebo. 

LIPS Brandkasten is vandaag de dag nog steeds één van de meest toonaangevende producenten van hoogwaardige kluizen. Vanwege de verdere internationalisering zijn de producten gelabeld met “Chubbsafes“. De merknaam LIPS Brandkasten wordt nog wel gebruikt in Nederland en België omwille van hun bekendheid.

Met ingang van 1 februari 2019 hebben Gunnebo Nederland en Marzan Security hun samenwerking versterkt en is LIPSBrandkasten.shop ingericht. Hierdoor komt het hele assortiment van LIPS Brandkasten online beschikbaar voor particuliere en zakelijke klanten.

“Exclusief verkrijgbaar bij de

webshops van Marzan Security 

is het merk SafetyFirst “

Webshop Verenigd Koninkrijk 

Marzan Security blijft groeien en heeft met de website SimplySafes.co.uk een flinke reputatie opgebouwd in de UK. Het assortiment van SimplySafes is volledig afgestemd op de behoefte van de Engelse markt. Hier worden ook merken gepresenteerd die exclusief voor het Verenigd Koninkrijk zijn ontwikkeld. SimplySafes heeft dezelfde succesformule als KluisStore, maar dan in het V.K.

Onze klanten beoordelen SimplySafes.co.uk als uitstekend met gemiddelde van 4,8 (van 5).

Voor 22:00 besteld is de volgende dag geleverd

Marzan Security beschikt een aantal centraal gelegen magazijnen in Nederland. Hiervandaan worden een groot aantal kluizen verstuurd naar Nederland en België. Order picking vindt plaats tot 22:00 voor levering de volgende dag, inclusief track en trace code, afhankelijk van het gewicht van de kluis. Voor verzending werken wij samen met de beste transportpartners zoals PostNL en TransMission. Klanten kunnen er zelfs ook voor kiezen om de producten discreet te laten afleveren.

Alle webshops van Marzan Security zijn Secure Socket Layer (SSL) beveiligd. Dit is een gecodeerde verbinding tussen de server van de webshop en de bezoeker. U herkent deze verbinding aan het groene slotje achter de url of de groene balk bovenaan uw browser.  Ook zijn alle webshops van Marzan Security aangesloten bij Webshop Keurmerk.