Marzan Security: Gerechtsgebouw Breda veilig gesteld

Marzan Security levert wapenkluizen voor het
Gerechtsgebouw in Breda

Veiligheid gegarandeerd

In een succesvolle samenwerking met LIPS Brandkasten – Chubbsafes heeft Marzan Security een op maat gemaakte configuratie van wapenkluizen geleverd aan het Gerechtsgebouw in Breda. Deze innovatieve oplossing is strategisch op drie verschillende locaties in het gebouw geplaatst, waarbij elke unit maar liefst 42 wapenkluizen omvat.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze wapenkluizen is het ontlaadpunt voor wapens, wat een cruciale veiligheidsmaatregel vormt. Hierdoor krijgen agenten bij aankomst in het gerechtsgebouw de mogelijkheid om hun dienstwapen veilig te ontladen en op te bergen in een speciaal daarvoor ontworpen wapenkluis voordat zij de rechtbank betreden. Deze procedure draagt bij aan een veilige en gecontroleerde omgeving binnen het gerechtsgebouw, waarbij de veiligheid van zowel de aanwezige agenten als het publiek wordt gewaarborgd.

640px-Gerechtsgebouw,_Stationslaan_Breda_P1320073
Bron: WikimediaCommons
23
Individuele units
Wapenkluis units voorzien van sleutelslot
29352157_1352644304881875_1001256209091411054_o2
Ontlaadpunt voor wapens

Vertrouwen in Marzan Security

Het is met groot genoegen dat Marzan Security dit prestigieuze project heeft kunnen verwezenlijken voor het Gerechtsgebouw in Breda. Deze samenwerking benadrukt niet alleen onze toewijding aan hoogwaardige veiligheidsoplossingen, maar ook onze rol in het ondersteunen van essentiële instellingen zoals de rechtbanken, waar veiligheid en beveiliging van het hoogste belang zijn. 

We zijn trots op het vertrouwen dat in ons is gesteld en blijven ons inzetten voor het leveren van innovatieve en betrouwbare beveiligingsoplossingen.

Breda-5620