Sleutelbeheer & Management


Veilig opslaan en beheren van sleutels

Marzan Security heeft een breed aanbod aan veilige oplossingen voor het beheren van sleutels. Of het nu gaat om het opbergen van één sleutel of een compleet sleuteluitgifte systeem, wij geven u graag advies.

Ons assortiment sleutelkluizen biedt opbergmogelijkheden van 1 tot meer dan 3000 sleutels. Wij leveren eenvoudige sleutelkastjes met code die geschikt zijn om buiten te plaatsen, maar ook grotere sleutelkasten en sleutel uitgiftesystemen

Deze kleine sleutelkluizen zijn gemakkelijk in gebruik en laten zich door iedereen bedienen. Doordat deze sleutelkluisjes zeer compact zijn, is montage mogelijk op bijna elke gewenste locatie. 

Voor de zakelijke markt hebben we ook sleutelkluizen met sleutelbeheer functie waarbij wordt geregistreerd wie wanneer welke sleutel heeft meegenomen en heeft teruggebracht. Hierdoor heeft u het complete beheer over alle sleutels.

9400keycontrol-open-2200x1650

Daarnaast zijn er ook professionele sleutelkasten voor het veilig en efficiënt opbergen van sleutels. Elke sleutelkast wordt standaard geleverd met sleutelhaken en draaibare sleutelborden. Sleutelringen, stickers voor nummering en een indexkaart zijn bij de meeste sleutelkasten inbegrepen voor direct gebruik.

Met een maximale capaciteit van wel 900 sleutels en is zelfs uitbreidbaar biedt een sleutelkast uitkomst voor elke bedrijfsomgeving met centraal sleutelbeheer.

bovag-rdw-logo-pagina

“Marzan Security heeft
een compleet assortiment goedgekeurde 
oplossingen voor het opslaan en
beheren van sleutels”

safetyfirst-black-box-lsk-43e_15
SafetyFirst Black Box serie

Garage, RDW, BOVAG sleutelkluis

Speciaal voor de automotive hebben wij een selectie van zwaardere (auto)sleutelkluizen. Deze sleutelkluizen beschikken over gecertificeerde inbraakwerendheid en zijn geproduceerd volgens de richtlijnen van het RDW en de BOVAG. Ook is er rekening gehouden met grotere autosleutels door gebruik te maken van grotere en stevige sleutelhaken met voldoende ruimte er tussen. 

Daarnaast bieden wij degelijke afstortsleutelkluizen welke in de gevel kunnen worden geïnstalleerd voor het veilig retourneren van autosleutels bij verhuur en uitleen. Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat voor uw autobedrijf.

Sleutels retourneren & afstorten

De sleutel afstortkluis is een afstortsysteem wat ideaal is voor het retourneren en afstorten van sleutels. Het wordt veel gebruikt bij garages, autoverhuurbedrijven, op een vakantiepark of binnen een bedrijf waar met verschillende sleutels gewerkt wordt om toegang te krijgen tot de diverse ruimtes en kamers. De sleutel afstortkluis kan op diverse manieren worden toegepast. Verankerd tegen de muur, gemonteerd op een zuil of zelfs in de muur gebouwd. 

Als u op zoek bent naar een systeem om diverse sleutels veilig te beheren bijvoorbeeld na sluitingstijd, dan is een sleutelkluis een passende oplossing. De afstort sleutelkluis is ideaal voor gebruik bij autobedrijven. Hierbij kan de klant de autosleutels in de afstortdrum deponeren aan de buitenzijde van uw pand. De sleutels vallen dan in een kluis die in het pand staat. Zit systeem is zeer veilig en fishing proof, wat inhoudt dat er niet naar de sleutels gevist kan worden. Nog een groot voordeel is dat er niemand in het bedrijf aanwezig hoeft te zijn en de klant wel buiten de openingstijden terecht kan. Dat zal zeker als een extra service door de klant worden gezien.

Slimme sleutelkasten voor optimale controle en beheer 

Onze sleutelbeheer oplossingen zijn slimme sleutelkasten waarmee u overzichtelijk grote hoeveelheden sleutels kunt managen. Dankzij RFID tracking en een sleutelbeheer software oplossing kunt u gericht de toegang tot specifieke sleutels toekennen aan klanten, contacten en personeelsleden. Ook kunt u machtigingen geven voor gezette perioden en tijdsvakken, bijvoorbeeld alleen onder werktijd. Dankzij de tracking sleutelringen kunt u altijd inzien wie in het bezit is van een sleutel. Hiermee bespaart u veel tijd met het achterhalen waar een sleutel is gebleven.

Extra mogelijkheden sleutelbeheer

Meerdere keyboxes en keyracks kunnen beheerd worden vanuit een administratie in het softwarepakket. Zo kunt u meerdere kasten op verschillende locaties gemakkelijk updaten en inzien. De kast kan gekoppeld worden aan een alarmsysteem of aan een kaartlezer om samen te werken met andere toegangscontrole middelen zoals personeelspasjes.

Onze sleutelbeheer oplossingen zijn uitstekend geschikt voor organisaties met grote aantallen personeel, klanten of contacten met specifieke machtigingen en grote hoeveelheden sleutels in omloop. De kasten worden veel ingezet binnen de automotive, het hotelwezen, de schoonmaakbranche, de thuiszorg en onderhoudsdiensten.

“Exclusief verkrijgbaar bij Marzan Security:

SafetyFirst Self Service sleutelsysteem”

SafetyFirst_logo_RGB-registered
rpd_0797-1

SafetyFirst Self Service sleutelsysteem

Het meest uitgebreide en complete systeem wat er te vinden is op de markt is het SafetyFirst Self Service sleutelsysteem en is exclusief verkrijgbaar bij Marzan Security. Het SafetyFirst Self Service Systeem is een onbemand systeem voor het innemen en uitgeven van (auto)sleutels. Absoluut de perfecte oplossing om sleutels veilig beschikbaar te stellen voor klanten en servicepartners buiten openingstijden. 

Uw klanten ontvangen door middel van een code een email of SMS waarmee de kan sleutel worden afgehaald. Zo hoeft u niet aanwezig te zijn om dit proces te managen. Dat bespaart uiteraard weer tijd én geld en heeft u een extra service voor de klant om ook buiten de openingstijden terecht te kunnen. Tevens biedt het systeem de mogelijkheid om sleutels veilig af te storten.

Heeft u vragen of wilt u graag weten wat het SafetyFirst Self Service sleutelsysteem voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vraag vandaag vrijblijvend advies of een offerte.

Vul het formulier hiernaast in en wij contacteren u binnen de 24u terug met advies of een offerte.

U kunt ons ook bereiken tussen 09u00 – 18u00 via: