Marzan Security versterkt All Rent met een self-service sleutelsysteem

Marzan Security plaatst self-service sleutelsysteem bij All Rent autoverhuur

all-rent-autoverhuur

24/7 Beschikbaar

Ontdek het nieuwste in veiligheid en gemak bij All Rent autoverhuur, dankzij het geavanceerde self-service sleutelsysteem van Marzan Security. Met onze innovatieve technologie wordt de overdracht van autosleutels volledig onbemand, waardoor klanten en servicepartners 24/7 toegang hebben, zelfs buiten de reguliere openingstijden.

Het sleutelsysteem is naadloos geïntegreerd in de muur, waardoor het discreet en efficiënt is. Dit biedt niet alleen gemak voor klanten die op verschillende tijdstippen arriveren, maar verzekert ook maximale veiligheid voor de voertuigen. Onze focus op gebruiksgemak en veiligheid maakt het systeem perfect geschikt voor diverse toepassingen, zowel binnen als buiten openingstijden.

indoor (1)

Self-service sleutelsysteem

Functies van het self-service systeem:

  • 24/7 bereikbaar voor klanten en leveranciers
  • Gebruiksvriendelijk 5 inch touchscreen TFT-beeldscherm 
  • Meerdere talen instelbaar
  • Codes op afstand generen en delen via SMS of e-mail
  • Beeldscherm kan worden voorzien van eigen logo
  • Standaard voorzien van 8 sleutelposities
  • Uitbreidbaar tot maximaal 24 sleutelposities
  • Tamper-proof en beveiligde afstort
  • Log overzicht van de laatste 60.000 activiteiten
Unit aan de buitenzijde van het pand
Uitgifte lade
Inname sleutels
Kluis aan de binnenzijde van het pand

Eenvoudig en efficiënt

Het self-service sleutelsysteem van Marzan Security werkt eenvoudig en efficiënt. Bij het afhalen van een huurauto voert de klant een afhaalcode in op het paneel. De juiste sleutel wordt vervolgens vrijgegeven en valt in de uitgifte lade. De klant kan de sleutel eruit pakken en met de huurauto wegrijden.

Bij het retourneren opent de klant de uitgifte lade, legt de sleutel in de afstort en sluit de lade. De sleutel valt vervolgens veilig in de beveiligde afstort. Zo wordt het proces van sleuteloverdracht volledig geautomatiseerd en verloopt het snel en zonder gedoe.

Snelle en soepele overdracht

Het geautomatiseerde proces zorgt voor een snelle en soepele sleuteloverdracht, wat resulteert in kortere wachttijden en een verbeterde klantervaring. Dit systeem biedt AllRent de mogelijkheid om haar dienstverlening te optimaliseren en haar klanten een nog betere ervaring te bieden.

Heeft u ook interesse in een sleuteluitgave systeem? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor uw accuopslag kunnen betekenen