Hospitality

Bekijk ook onze oplossingen voor hospitality

Oplossingen voor hospitality

Systemen voor hotels, vakantieparken en B&B​

Hotels, vakantieparken en B&B’s hebben één ding gemeen: het zo aangenaam mogelijk maken voor gasten. Om gasten 24u per dag gemakkelijk in- en uit te laten checken, zonder daarvoor aanwezig te hoeven zijn, bieden wij diverse sleuteluitgifte systemen aan. De systemen maken het mogelijk om sleutels uit te geven, maar ook in te nemen. De uitgifte systemen werken met behulp van cijfercodes waardoor de beheerder weet wie welke sleutel meeneemt en retourneert. Afhankelijk van het systeem verschilt de werkwijze. Wij kunnen samen met u bepalen welk systeem het beste bij u past.

checkin

Daarnaast is vandaag de dag nagenoeg iedere accommodatie en hotel- of B&B kamer voorzien van een (hotel)kluis als service voor de gasten service voor de gasten. Het is een klein kluisje waarin persoonlijke eigendommen veilig worden opgeborgen.

 Deze kluizen zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijk elektronisch codeslot, waarbij de gebruiker met een zelf gekozen PIN-code de kluis sluit én opent. Na gebruik wordt de code automatisch weer gewist.

Hotelsafes zijn er in diverse varianten. Wij selecteren ons assortiment op degelijkheid. Een hotelkluis wordt veel gebruikt. Het slot dient daarom goed getest te zijn op veel openen en sluiten om vervelende situaties met gasten te voorkomen. 

Een hotelkluis instellen en resetten dient gemakkelijk te zijn voor de gebruiker, maar tegelijkertijd moet het slot niet te manipuleren zijn om te openen zonder de code.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor oplossingen voor cashmanagement en beveiliging tegen diefstal, derving en brand. Wij geven u graag passend advies op maat voor uw onderneming. Neem gerust contact op.

Nieuws & blog over hospitality

Vraag vandaag vrijblijvend advies of een offerte.

Vul het formulier hiernaast in en wij contacteren u binnen de 24u terug met advies of een offerte.

U kunt ons ook bereiken tussen 09.00-18.00u via: