Innovatieve accuopslag in werkbus van Specialised Solar Services door Marzan Security

Veilig en slim: accukluis van Marzan Security in mobiele werkbus van Specialised Solar Services

1701425655052

Innovatie oplossing

De toepassing van de Marzan Securtiy accukluis in de mobiele werkbus van Specialised Solar Services is een ware innovatie binnen de sector. Deze oplossing op maat is uniek in zijn soort, waarbij de accukluis niet alleen dient als een veilige opslagplaats, maar ook als een efficiënt laadstation voor de accu’s van de robotmachines die worden gebruikt voor het reinigen van zonnepanelen en andere werkzaamheden.

De mobiele werkbus fungeert als een centrale hub voor het onderhoud en de operationele activiteiten op verschillende locaties. Met de geïntegreerde accukluis kunnen de accu’s veilig worden opgeslagen én opgeladen terwijl het team onderweg is naar de volgende klus. 

sss10

Uitrusting accukluis

Voor Specialised Solar Services is de accukluis speciaal samengesteld en uitgerust met de volgende opties:

  • Geleverd in de kleur zwart
  • 90 minuten brandwerend volgens EN 14470-1
  • Rook- en hittemelders
  • Stand Alone Brandbeveiliging Pro
  • Aerosol brandblussysteem
  • 12 Stopcontacten 220V
  • 2 naar wens in te delen legborden
  • Afneembare plint

Flexibele werkomgeving

Bovendien wordt met deze oplossing de mobiliteit van het team versterkt, aangezien ze niet afhankelijk zijn van externe laadpunten of opslagfaciliteiten. Dit zorgt voor een flexibele en responsieve werkomgeving, waarbij de operationele efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Ook biedt dit niet alleen gemak en efficiency, maar verzekert ook dat de accu’s altijd klaar zijn voor gebruik, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

De accukluis in de mobiele werkbus van Specialised Solar Services biedt een unieke en veelzijdige oplossing die niet alleen de veiligheid en bescherming van de accu’s waarborgt, maar ook de operationele capaciteit en mobiliteit van het team verbetert.

Bekijk hier de mobiele werkbus in actie

Nieuwe standaard

De nauwe samenwerking tussen Specialised Solar Services en Marzan Security heeft een nieuwe standaard gezet voor veiligheid en efficiëntie binnen de sector van hernieuwbare energie. 

Door gezamenlijk te werken aan het ontwerp en de implementatie van de accukluis in de mobiele werkbus, hebben beide bedrijven een oplossing gecreëerd die perfect aansluit op de specifieke behoeften van Specialised Solar Services.

Marzan Security heeft zich bewezen als een betrouwbare partner door niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook door actief te luisteren naar de wensen en eisen van Specialised Solar Services. 

Bent u benieuw wat wij voor uw accuopslag kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.