Retail & Horeca

Bekijk onze oplossingen voor retail & horeca

Veiligheid voor retail & horeca

Oplossingen voor cashmanagement en beveiliging tegen diefstal, derving en brand

Door de stijging van intern geldbeheer hebben retailers een deel van de rol van de bank overgenomen. Doordat er nog steeds veel contant geld in omloop is en door het hoge risico op inbraak en diefstal, blijft de vraag naar veiligheid actueel. Door ons zeer uitgebreide assortiment aan kluizen en brandkasten kunnen wij altijd de juiste oplossing bieden.

horeca

Marzan Security heeft diverse oplossingen om uw geld op tijd af te romen of om gevulde kassa- of geldlades veilig op te bergen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor zowel gecertificeerde als niet gecertificeerde kluizen die de hoogst mogelijke bescherming bieden. Daarnaast kunnen dergelijke kluizen voorzien worden van een elektronisch codeslot om de veiligheid te waarborgen.

Contant geld vormt ook een groot risico voor horecaondernemers. In de kassa is contant geld een makkelijke prooi voor overvallers, graaiende personeelsleden en inbrekers. Dankzij de afstortkluizen kan geld snel afgeroomd worden zonder dat daarvoor de gehele kluis geopend hoeft te worden. Om een veilige werkomgeving te creëren bieden we de beste oplossingen voor de horecabranche.

De juiste oplossing voor uw horeca of retail onderneming

Daarnaast heeft Marzan Security een groot assortiment aan gecertificeerde kluizen om grote bedragen contant geld in op te bergen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw geld veilig opgeborgen is. Deze kluizen zijn verkrijgbaar met een sleutel of elektronisch codeslot. U kunt ook kiezen voor een slot welke programmeerbaar is met een aantal gebruikerscodes. Zo kunt u zien we toegang heeft tot de kluis en wanneer deze als laatst geopend is geweest.

Ook maatwerk voor afwijkende kassalades, aantallen of specifieke vragen behoort tot de mogelijkheden. Of u nu een onderneming heeft in de retail of in de horeca, wij gaan graag de uitdaging aan! Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom (na afspraak) voor advies op maat voor uw onderneming.

Nieuws & blog over retail & horeca

Vraag vandaag vrijblijvend advies of een offerte.

Vul het formulier hiernaast in en wij contacteren u binnen de 24u terug met advies of een offerte.

U kunt ons ook bereiken tussen 09u00 – 18u00 via: