Wij zijn Marzan Security

Meer dan 20 jaar internationale ervaring

Bij Marzan Security streven we naar meer dan alleen het leveren van beveiligingsproducten – we bieden een totaaloplossing die uw gemoedsrust waarborgt. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise in beveiliging, gaan we verder dan alleen adviseren en installeren. We zijn uw partner in het beschermen van uw bedrijfskritieke en waardevolle bezittingen tegen de dreigingen van diefstal, inbraak en brand.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. We begrijpen dat elk bedrijf unieke beveiligingsbehoeften heeft, daarom werken we nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij uw situatie. Of het nu gaat om een klein kantoor of een groot bedrijfspand, wij zorgen ervoor dat uw eigendommen veilig zijn.

Naast onze uitgebreide beveiligingsdiensten bieden we ook oplossingen voor sleutelbeheer en -management. We begrijpen hoe belangrijk het is om controle te hebben over wie toegang heeft tot uw faciliteit, en daarom bieden we geavanceerde systemen die dit proces efficiënt en veilig maken.

Bovendien zijn we trots op onze samenwerking met internationale partners, waardoor we toegang hebben tot een breed scala aan hoogwaardige beveiligingsproducten in verschillende prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar geavanceerde toegangscontroleapparatuur of opslagoplossingen voor lithium-ion accu’s, wij hebben het voor u.

Martijn Zandvliet,
Uw specialist

Martijn Zandvliet is de drijvende kracht achter Marzan Security.

Na een jarenlange internationale carrière bij LIPS Brandkasten en haar moederbedrijf Gunnebo, kan Martijn zich met recht een echte specialist noemen. “Als internationaal product manager was ik verantwoordelijk voor alle kluizen en brandkasten binnen de Gunnebogroep,” aldus Martijn Zandvliet. “Ik heb aan de wieg gestaan van nieuwe productlijnen die zowel nationaal als internationaal op de markt kwamen.”

Bij Marzan Security streven we ernaar om uw partner te zijn in het beschermen van wat voor u het belangrijkst is. Met onze toewijding aan kwaliteit, professionaliteit en klanttevredenheid kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw beveiligingsbehoeften kunnen vervullen.

Unieke showroom in Breda

Marzan Security verwelkomt u in onze ruime showroom, gunstig gelegen langs de belangrijkste routes rondom Breda voor maximale toegankelijkheid. Stap binnen en ontdek een uitgebreide selectie kluizen van gerenommeerde merken zoals LIPS Chubbsafes, Salvus, SafetyFirst, De Raat, MasterLock, Phoenix, BurgWachter en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar een accukluis of een geavanceerd sleuteluitgifte systeem, wij bieden een divers assortiment dat u vrijblijvend kunt verkennen.

Bij uw bezoek aan onze showroom staan wij paraat om u te begeleiden bij het vinden van de ideale beveiligingsoplossing die perfect aansluit op uw behoeften. Ons deskundige team voorziet u van persoonlijk advies op maat en kan de werking van onze producten ter plekke demonstreren, zodat u met vertrouwen uw keuze kunt maken.

Interesse om onze showroom te bezoeken? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf de hoogwaardige beveiligingsoplossingen die Marzan Security te bieden heeft. U bent van harte welkom in Breda, waar uw veiligheid onze prioriteit is.

Topklanten kiezen voor Marzan Security. U toch ook?